Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
USB-Kabel-Lade-kabel til Smartphone
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

USB-Kabel/Lade-kabel til Smartphone

Har du brug for et Lade-kabel til din Smartphone som er god og er høj kvalitet, så er du landet det rigtige sted for hos batteri-butik.dk har vi forskellige Lade-kabeler til Smartphone i høj kvalitet og til en god pris.  

Hvad er et ladekabel til en smartphone? 

Et ladekabel til smartphone er noget, som man bruger til at lade sin smartphone op. Det er en slags ledning med en speciel stik i den ene ende, som man kan sætte i sin telefon. Den anden ende af ladekablet har en USB-stik, som man kan sætte i en computer, en oplader eller en anden strømkilde. 

Hvordan vælger du det rette ladekabel til en smartphone?

Når du skal skal vælge det rette ladekabel skal du især kigge efter hvilken telefon du har og hvilket stik der skal bruges. Du kan også kigge på fx længderne på kablet fx hvis du vil have et der er 1 meter lang eller længere. Det også godt og finde et en god og ordentlig kvalitet ellers kan der ske problemer og muligvis skade batteriet i den smartphone. Med disse ting kan du finde det perfekte ladekabel til at holde din telefon opladet og klar til brug! 

Hvorfor har man brug for et ladekabel til en smartphone? 

Man har bug for et ladekabel når ens smartphone er ved at løbe tør for batteri, er det vigtigt at have et ladekabel. Så kan du nemlig oplade din smartphone så den er klar til brug igen.  

Hvad er en smartphone?

En smartphone er en smart telefon, som kan meget mere end bare at ringe og sende beskeder. Den er ligesom en lille computer, som man kan have med sig overalt. 
Den kan bruges til at ringe, sende beskeder, tage billeder, gå på internettet, spille spil, lytte til musik og meget mere. Det er en meget god opfindelse fordi den er meget nyttig og smart.  

Har du fundet det rette ladekabel til din smartphone? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk. 

til toppen | til bunden