Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Exide batterier

Exide er løsningen på dit ultimative startbatteri til bil, båd eller camping. Exide er kendt for deres høje kvalitet i batterier og er en global leder indenfor bil og marinebatterier. Exide er grundlagt i USA og har nu afdelinger spredt i hele verden. Exide har blandt andet meget fokus på lang holdbarhed på deres batterier. Exide batterier bliver solgt over hele jorden af den simple årsag, at det er nogle af de bedste batterier på markedet.
Oplever du problemer med at din bil, båd, lastbil, eller lignende ikke vil starte så er det måske et tegn på at dit startbatteri skal skiftes. Exide batterier er kendt for at holde i lang tid og er i god kvalitet. Mange folk køber Exides batterier af den grund.

Et kvalitetsbatteri til din bil, båd, camper, campingvogn eller lignende.

Exide batterierne vi har, kan bruges til meget forskelligt. Nogle kan bruges til din bil, andre som start batterier, og nogle kan bruges til din båd. Men fælles for dem alle, så er de i høj kvalitet og lang holdbarhed. Exide batterierne er lavet forskelligt fordi de bruges til forskellige ting, men med vores store sortiment af Exide batterier er der næsten garanteret et batteri der passer i din maskine.
Vores batterier er lavet med forskellige Ah (Ampere) og forskellige Volt. Det varierer fra batteri til batteri hvor mange ampere og volt det har. Prisen følger ofte med kapaciteten men du har selvfølgelig mulighed for at finde andre batterier hos os, som stadig dækker dine behov.

Find det rigtige batteri hos os

Hos batteri-butik.dk har vi meget mere end bare Exide. Vi sælger alt fra bilbatterier til kileremme. Vi kan med garanti hjælpe dig med at finde hvad du søger. Den nemmeste måde at finde det produkt du mangler på er at søge efter modelnummeret på batteri-butik.dk. En anden måde er at simpelt som det er bare at søge på produktet.
Hvis du har brug for hjælp eller har yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på mail eller telefon.

til toppen | til bunden