Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Batterier Vildtkamera og pandelamper fra batteri-butik.dk.

Hos batteri-butik.dk finder du alle batterier til jagtudstyr. Vi har også batterier til natoptik, kikkerter og meget mere. Udvalget spreder sig fra normale AA Alkaline batterier til Lithium special batterier som 3 Volt CR123A til Vildtkameraer. Vi fører mærker som Panasonic, Duracell, Varta og Camelion. Så er du sikker på kvaliteten er i top, og slipper for at skifte batterier hele tiden. Til Vildtkameraer, anbefaler vi de kendte mærker, så slipper du for at skulle skifte batterier så tit. Da vildtkamera kan være placerede på¨ufremkommelige steder. Og afstanden til kameraet, kan være langt Brug altid samme type batteri i dit Jagtudstyr som der sidder i enheden i forvejen. Så er du sikker på produktet virker i mange år fremover.

Hvordan finder jeg det rigtige batteri til mit udstyr ?

Se i din brugsanvisning til dit udstyr. Her vil der være beskrevet typen af dit batteri samt spænding. Nogle vildtkameraer kan bruge både Alkaline engangsbatterier og genopladelige batterier. Men se venligst i brugsanvisningen, om den kan før du bestiller. Har du ikke en brugsanvisning vil der stå på de gamle batterier, hvilken type og spænding de har. Brug søgefeltet øverst på webshoppen, til at finde de rigtige batterier. Søg efter batteriets typenummer eksempel: CR123A. Så finder søgefunktionen det rigtige batteri til dit jagtudstyr.

Er der forskel på batterier til vildtkamera og normale batterier ?

Normalt er der ikke forskel på batterier til Vildtkameraer og almindelige batterier. Dog bruger enkelte priducenter mere specielle batterier, som 3V lithium batterier. Sørg derfor altid at vælge samme batteri som det oprindelige batteri fra producenten. Nogle batterier kan i vinterperioden holde markant kortere end i sommerperioden, dette kan skyldes temperaturen, som påvirker batteriernes kapacitet og ydeevne, når det er koldt. Dette ses dog først under 0 grader celcius.

Nyt batteri til kikkerten ?

Svært ved at finde det rigtige batteri til din kikkert ? Så er det nemmest at åbne batteriholderen på din kikkert, og se hvilke batterier der sidder i kikkerten. Brug søgefeltet på webshoppen til at finde nye gode batterier. Er du i tvivl, så kontakt os inden du bestiller. Mange gange står informationerne også i brugermanualen til din kikkert.

Stadig problemer med at finde batteriet til dit jagtudstyr ? Så skriv til vores kundeservice.

Batterier til jagt fra batteri-butik.dk, så får du nem betjening på webshoppen, og hurtig levering. Vores batterier er af høj kvalitet og til meget lave priser. Har du stadig spørgsmål om dit batteri til jagt? Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden