Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

18650 genopladelige batterier og andre genopladelige batterier til e-cigaretter

På batteri-butik.dk kann du finde kompatible batterier til e-cigaretter: 18650 batterier, 14500 batterier og 16340 batterier i højeste kvalitet og fra forskellige producenter!

Hvad er 18650 batterier?

18650 batterier er kompakte genopladelige celler, der bruges i mange forskellige enheder, inklusive e-cigaretter. Visuelt ligner batterierne med lang levetid normale AA-batterier, men i modsætning til disse er genopladelige og har meget højere kapacitet. Den navngivne nummersekvens af 18650 genopladelige batterier giver information om deres dimensioner og deres form:

 • Diameteren er 18 millimeter.
 • Længden er 65 millimeter.
 • Designet er specificeret som 0 (rund).

18650 Batteri - Sammensætning og kemisk sammensætning

18650 batterier er rundcellebatterier. På grund af deres kemiske sammensætning er lithium-ion batterier normalt runde celler. Disse fås i forskellige varianter: for eksempel som fladtop, med loddeben eller med kabelforbindelser. For e-cigaretter er det nødvendigt at bruge genopladelige batterier, som nemt kann tages du og oplades efter endt brug. Dette er f.eks. nødvendigt, når 18650-batteriet er helt afladet og skal genoplades med en kompatibel oplader.

Fordelene ved et 18650-batteri

Afhængigt af funktionen og designet af en enhed, der kræver energi, kan et 18650-batteri være optimalt. Energikilder af denne type findes igen i en række forskellige applikationer og har følgende fordele:

 • Kompatibilitet: 18650 batterier er blevet standard for mange højeffektive enheder og er kompatible med mange forskellige elektroniske produkter.
 • Kapacitet: Normalt mellem 0,8 og 3,5 Ah (ampere-timer) er 18650 batterier, hvilket er særlig imponerende med hensyn til deres kompakte design.
 • Levetid: Normalt kan et 18650-batteri gennemgå flere hundrede opladningscyklusser (ca. 300) med kun en lille selvudladning. Enkelte modeller kann dog klare langt flere cyklusser.

Desuden er mange af de tilgængelige lithium-ion-batterier lavet til enten høj temperatur og/eller høje strømstyrker. Så de er ideelt tilpasset de ofte ekstreme forhold de udsættes for.

Oversigt over e-cigaretbatterier: 18650 batteri, 14500 batteri og 16340 batteri

For brugere af e-cigaretter er 18650-batterier den mest anvendte type energikilder til de elektroniske vaporizers, men andre egnede batterier er også tilgængelige, såsom 14500 batterier og 16340 batterier. Men hvordan er de sekundære celler forenelige med e-cigaretter forskellige fra hinanden? Grundlæggende forskelle findes i dimensionerne af akkumulatorerne (i begge tilfælde angivet i nummersekvensen, der udpeger dem) og følgelig også i deres kapacitet. Alle har det til fælles at de er runde i deres form. Forskellige e-cigaretmodeller kræver forskellige energikilder. Dem, der er nævnt her, er de mest almindelige varianter til disse enheder.

Bestil 18650 batterier sikkert og billigt fra batteri-butik.dk

På batteri-butik.dk finder du en bred vifte af batterier. Frau Sony, Samsung, Powery og mange flere. Uanset om det er til lommelygter (f.eks fra Nitecore) eller e-cigaretter – Skal batteriet være sikkert og pålideligt finder du det her. Vores produktsortiment inkluderer lithium-ion-batterier fra anerkendte producenter med forskellige kapaciteter. Få del af en række fordele som kunde i vores online butik, inklusive vores hurtige og sikre forsendelsesmuligheder og vores konkurrencedygtige priser. Hvis du har spørgsmål, forslag eller anmodninger om rådgivning, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Kontakt os blot via telefon (70228860) eller via vores online kontaktformular.

til toppen | til bunden