Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

Find det rigtige batteri til hovedtelefoner eller mikrofoner

Leder du efter et nyt batteri til dine hovedtelefoner eller mikrofon? Så har du fundet det rigtige sted, nemlig batteri-butik.dk. Du finder i løbet af få minutter det rigtige batteri til dine hovedtelefoner. Hvilke ting man skal være opmærksom på, når man køber, og hvad er forskellen mellem forskellige typer batterier, såsom NiCd og NiMH ? Her er det hurtigt og let at forstå informationerne. De tekniske detaljer på batteriet behøver ikke være besværligt at forstå. I løbet af få sekunder finder du alle data og specifikationer på batterierne. Så du er sikker på de passer i din hovedetelefon.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til Fiio E18
3,7V, 3000mAh/11Wh
179,00 DKK *
   
Batteri til Sony MDR-RF925RK
2,4V, 700mAh/1,7Wh
89,00 DKK *
   

Hvilke oplysninger skal jeg kigge efter, når jeg søger efter det rigtige batteri til mine hovedtelefoner?

Lithium-polymerbatteri (Li-Polymer): Disse har fordele i forhold til sammenligning med NiCd- eller NiMH-batterier ved en lav selvadladning, så de kan let opbevares i flere måneder uden betydeligt tab af strøm. Lithium-polymerbatterier er derfor især egnede til enheder, der sjældent er i brug eller ikke kan oplades ofte. Teknisk set svarer de til Lithium-ion batterier.

Lithium-ion-batteri (Li-Ion-batteri): Du finder ikke så ofte denne type batterier i genopladelige batterier til hovedtelefoner eller mikrofon, da den specificerede version af Li-Polymer-batteriet normalt anvendes. Denne type batteri adskiller sig imidlertid ikke mærkbart fra li-Polymer batteriets egenskaber. Med litiumbatterier skal man dog generelt sørge for, at de ikke oplades med en højere spænding end angivet på batteriet, eller i databladet. Andvend derfor helst den medfølgende oplader ttil dine hovedtelefoner.

NiCd-batteri: Nikkel-cadmium batteriet er normalt identisk med normale batterier i supermarkedet, men på grund af det højere cadmiumindhold og lavere energitæthed er denne type i mellemtiden langt mindre brugt end de andre batterityper og blev udskiftet på de fleste enheder fra NiMH-batteriet. I løbet af de sidste år.

NiMH genopladeligt batteri: Det genopladelige Nikkel-metalhydridbatteri er også standard i det velkendte batteriformat, afhængigt af den ønskede ydelse, er disse ofte sammensat til en batteripakke. De er kendetegnet ved en markant højere kapacitet sammenlignet med NiCd-batteriet og sikrer en høj energitætthed. I modsætning til Li-Polymer-batterier selvaflades NiMH-batterier endnu hurtigere, når de ikke er i brug.

Hvordan ved jeg, hvor længe batteriet har strøm til mine hovedtelefoner eller min mikrofon?

For at finde ud af, hvor længe det nye batteri kann holde strøm til hovedtelefonerne eller mikrofonen, finder du individuelle, tekniske oplysninger om spændingen og kapacitet samt effekt ud for hvert enkelt batteri på hjemmesiden. Fra disse værdier kan du nemt læse alle de vigtige oplysninger. Når du set på spændingen i volt på det gamle batteri, kan du altid være sikker på, at det batteri, du har fundet til dine hovedtelefoner eller din mikrofon, også er den samme spænding. En anden vigtig faktor er batteriets kapacitet og at sammenligne kapaciteten med dit gamle batteri. For at bestemme, hvor længe det nye hovedtelefonbatteri kan holde strøm, er det derfor vigtigt at sammenligne batteriernes effekt, det angives i watt-timer (Wh). Alternativt kan du beregne det ved at multiplicere amperetimer (mAh) med spændingen (volt). Så får du effekten i Watt-timer (Wh) Udskiftningsbatterier til hovedtelefoner og mikrofoner kan lejlighedsvis have forskellige kapaciteter, mindre afvigelser har ingen indflydelse på kompatibiliteten.

Hvis du har spørgsmål om et genopladeligt batteri til hovedtelefoner eller en mikrofon, eller hvis du stadig har generelle spørgsmål om genopladelige batterier, for eksempel om opbevaring af et genopladeligt batteri, kan du se vores FAQ og guides om genopladelige batterier. Eller skriv til os i kontaktformularen under det relevante batteri. Du må også gerne sende os en mail eller ringe til os.

til toppen | til bunden