Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Højttaler batterier

Alle som kann lide at høre musik, ved hvor nemt det er med en trådløs højttaler. De er små, robuste og spiller særdeles godt. Men på et tidspunkt løber batteriet tørt for strøm. Og efte lang tids brug, er det defor nødvendigt at skifte batteriet i den trådløse højttaler til et nyt. Hvis batteriet i højttaleren imidlertid har mistet sin kapacitet efter et antal opladningscyklusser eller er gået i stykker, er der behov for et nyt med det samme. Derfor finder du hos batteri-butik.dk reserve- eller ekstra-batterier af høj kvalitet til din trådløse højttaler. Uanset hvilket mærke eller model du har brug for, er batteriet i vores store sortiment, Vi fører bla. batterier til Marshall, B&O, JBL, Bose og flere kendte mærker.

Hvorfor skal batteriet udskiftes til din højttaler.

De nyeste trådløse højttaler modeller inspirerer med en række udvidelser og indstillinger: farvedisplay, høj effekt, eller trådløs opladning af smartphones – alle de nye funktioner gør livet kortere for batteriet. En ikke ubetydelig bivirkning er imidlertid, at disse funktioner belaster batterierne. Selv i dit eget hjem kan det være en udfordring, hvis du ikke er i nærheden af en oplader eller, hvis højttalerens batteri har en defekt eller mister strøm over tid. Dette problem vil dog ofte være en hård test når man er på farten eller på ferie. Da det muligvis ikke er så nemt at skaffe det korrekte batteri, eller stikkontakterne ikke passer, eller adapteren er bare ikke er i nærheden. Lad det ikke komme så langt, køb batterier af høj kvalitet fra vores eget mærke Powery.

Hvad adskiller et højttalerbatteri fra normale batterier?

Batteridrevne enheder er holdbare, kraftfulde og miljøvenlige. Uanset om det er genopladelige batterier, batteripakker, lithium-ion-batterier (Li-Ion) eller nikkel-metalhydrid (NiMH) -batterier - hver højttaler har sine egne krav til det korrekte batteri.
Højttaler batterier skal konstant være klar til brug, så musikke straks kan spille og klar til brug. De stationære højttalere er normalt tilsluttet stikkontakten via en AC / DC adapter/strømforsyning eller via højttalerledning til en forstærker. Disse enheder kan dog også være udstyret med et batteri for at holde dem i gang hvis strømmen afbrydes. Afhængigt af hvilken højttalermodel du har, er det vigtigt du finder det korrekte batteri. De fleste højttalere bruger standard AA-celler, hvis strøm er vist i milliampere timer (mAh). Jo højere denne værdi er, jo længere kan din højttaler spille musik. Nogle enheder kræver dog specielle batterier, disse er kendetegnet ved længere holdbarhed. Sørg for altid at købe batterier som passer til din højttaler og med den korrekte typebetegnelse, så det nye batteri fungerer korrekt med din enhed.

Hvordan finder jeg det rigtige højttalerbatteri?

Find det rigtige højttalerbatteri på følgende måde. Kontroller først brugervejledningen til din højttaler for, at finde det korrekte mærke/navn eller type. Dette er dog ikke altid muligt eller måske er manualen bortkommet. I dette tilfælde kan du afmontere det gamle batteri og kontrollere informationerne på batteriet og søge efter modelnavnet på enheden for at finde et passende batteri. På batteri-butik.dk indtastes informationerne i søgefeltet øverst på siden og så finder du med det samme det ønskede batteri. Du kan finde det batteri, du ønsker, lige så hurtigt ved at filtrere på sidebjælken på batteri-butik.dk efter mærket på din højttaler. I produktgruppenavnet til højttalere fra batteri-butik.dk finder du navnet på din højttaler og alle andre relevante informationer som eks. spænding, strøm, type og dimensioner.

Tip: Sørg for at oplade dit batteri til højttaleren korrekt, så holder batteriet meget længere.

Eksperter i batterier og det bedste batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med batterier til højttalere fra batteri-butik.dk drager du fordel af alle fordelene ved vores online handel. Vores batterier til højttalere er af fremragende kvalitet til lave priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmåder for alle vores produkter.
Har du spørgsmål om dit batteri til din trådløse højttaler? Så er vores batteri fagfolk her for at hjælpe dig. Du kan kontakte vores team via mail, telefon (70228860) eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden