Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Højttaler batterier

Alle som kann lide at høre musik, ved hvor nemt det er med en trådløs højttaler. De er små, robuste og spiller særdeles godt. Men på et tidspunkt løber batteriet tørt for strøm. Og efte lang tids brug, er det defor nødvendigt at skifte batteriet i den trådløse højttaler til et nyt. Hvis batteriet i højttaleren imidlertid har mistet sin kapacitet efter et antal opladningscyklusser eller er gået i stykker, er der behov for et nyt med det samme. Derfor finder du hos batteri-butik.dk reserve- eller ekstra-batterier af høj kvalitet til din trådløse højttaler. Uanset hvilket mærke eller model du har brug for, er batteriet i vores store sortiment, Vi fører bla. batterier til Marshall, B&O, JBL, Bose og flere kendte mærker.

Hvorfor skal batteriet udskiftes til din højttaler.

De nyeste trådløse højttaler modeller inspirerer med en række udvidelser og indstillinger: farvedisplay, høj effekt, eller trådløs opladning af smartphones – alle de nye funktioner gør livet kortere for batteriet. En ikke ubetydelig bivirkning er imidlertid, at disse funktioner belaster batterierne. Selv i dit eget hjem kan det være en udfordring, hvis du ikke er i nærheden af en oplader eller, hvis højttalerens batteri har en defekt eller mister strøm over tid. Dette problem vil dog ofte være en hård test når man er på farten eller på ferie. Da det muligvis ikke er så nemt at skaffe det korrekte batteri, eller stikkontakterne ikke passer, eller adapteren er bare ikke er i nærheden. Lad det ikke komme så langt, køb batterier af høj kvalitet fra vores eget mærke Powery.

Hvad adskiller et højttalerbatteri fra normale batterier?

Batteridrevne enheder er holdbare, kraftfulde og miljøvenlige. Uanset om det er genopladelige batterier, batteripakker, lithium-ion-batterier (Li-Ion) eller nikkel-metalhydrid (NiMH) -batterier - hver højttaler har sine egne krav til det korrekte batteri.
Højttaler batterier skal konstant være klar til brug, så musikke straks kan spille og klar til brug. De stationære højttalere er normalt tilsluttet stikkontakten via en AC / DC adapter/strømforsyning eller via højttalerledning til en forstærker. Disse enheder kan dog også være udstyret med et batteri for at holde dem i gang hvis strømmen afbrydes. Afhængigt af hvilken højttalermodel du har, er det vigtigt du finder det korrekte batteri. De fleste højttalere bruger standard AA-celler, hvis strøm er vist i milliampere timer (mAh). Jo højere denne værdi er, jo længere kan din højttaler spille musik. Nogle enheder kræver dog specielle batterier, disse er kendetegnet ved længere holdbarhed. Sørg for altid at købe batterier som passer til din højttaler og med den korrekte typebetegnelse, så det nye batteri fungerer korrekt med din enhed.

Hvordan finder jeg det rigtige højttalerbatteri?

Find det rigtige højttalerbatteri på følgende måde. Kontroller først brugervejledningen til din højttaler for, at finde det korrekte mærke/navn eller type. Dette er dog ikke altid muligt eller måske er manualen bortkommet. I dette tilfælde kan du afmontere det gamle batteri og kontrollere informationerne på batteriet og søge efter modelnavnet på enheden for at finde et passende batteri. På batteri-butik.dk indtastes informationerne i søgefeltet øverst på siden og så finder du med det samme det ønskede batteri. Du kan finde det batteri, du ønsker, lige så hurtigt ved at filtrere på sidebjælken på batteri-butik.dk efter mærket på din højttaler. I produktgruppenavnet til højttalere fra batteri-butik.dk finder du navnet på din højttaler og alle andre relevante informationer som eks. spænding, strøm, type og dimensioner.

Tip: Sørg for at oplade dit batteri til højttaleren korrekt, så holder batteriet meget længere.

Eksperter i batterier og det bedste batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med batterier til højttalere fra batteri-butik.dk drager du fordel af alle fordelene ved vores online handel. Vores batterier til højttalere er af fremragende kvalitet til lave priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmåder for alle vores produkter.
Har du spørgsmål om dit batteri til din trådløse højttaler? Så er vores batteri fagfolk her for at hjælpe dig. Du kan kontakte vores team via mail, telefon (70228860) eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden