Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Notebook-tasker
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
 • 4 af 5
  Jens J.:
  Kæmpe stort udvalg i batterier og tilbehør til fornuftige priser. Altid hurtig ekspedition. Godt sted at handle. Bestilte et batteri kl 15, og kunne hente det dagen efter i pakkeshoppen. Tak for hurtig ekspedering af min ordre.

Notebook tasker

Er du den heldige ejer af en notebook, der med sin lette opbygning danner den perfekte ramme for et praktisk arbejdsredskab? Notebooks egner sig helt perfekt til både arbejds- og hjemmebrug, men det kan være endnu mere praktisk at kunne have dem med på farten.

Notebook tasker er blevet til for netop at imødekomme dette behov. Med en taske er du med til at kunne sikre din notebook mod udefrakommende knubs og slag, så du nemt og sikkert kan have din notebook med dig på farten.

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af notebook tasker i mange forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den taske, der passer allerbedst til dig og din notebook. Med det store udvalg er der rig mulighed for at du kan danne dig et overblik over dine mange produkter med et hurtigt kig på vores webshop.

Populære produkter i denne kategori:


Sådan vælger du den rigtige taske

Eftersom udvalget af notebook tasker er stort, er det vigtigt, at du er opmærksom på en række ting, så du er sikker på at købe den rigtige taske:

 • Størrelse - størrelserne på vores notebook tasker varierer, og du kan få dem i enten 9,7, 10,2 og 12,1 inch (tommer). Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvilke mål din notebook har, så du kan finde et etui i den helt rette størrelse. En for lille størrelse er ubrugelig, mens en for stor taske kan få din notebook til at flyde rundt, så du alligevel ikke opnår den optimale beskyttelse.
 • Farvevalg - du kan vælge imellem flere forskellige farver, og her er det i høj grad din egen personlige smag, der afgør, hvilket produkt du vil foretrække.

Notebook tasker har mange fordele

Der er et utal af fordele ved at investere penge i notebook tasker, der kan gøre det nemt og sikkert for dig at transportere din notebook rundt:

 • Beskytter mod al slags vejr - når du investerer i en taske til din notebook, er du samtidig med til at sikre den mod det omskiftelige vejr - fx hvis din taske bliver gennemblødt i regnvejr.
 • Beskytter mod ridser - ved at købe en taske undgår du nemt ridser og slitage i overfladen. Dette opstår bl.a. for hver gang, du tager din notebook op ad tasken. Med notebook tasker kan du derfor forlænge produkternes levetid og skåne overfladen, så den forbliver fin og ny i mange år fremover.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål angående vores notebook tasker - hvad enten det er udvalget eller direkte produktspecifikationer, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere her på hjemmesiden. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig den bedste vejledning om vores notebook tasker forud for dit køb, så du er garanteret at komme hjem med det rigtige produkt, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Spar både tiden og besværet væk og få hjælp med det samme, så du hurtigt kan finde frem til den rette notebook taske.

til toppen | til bunden