Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Strømforsyninger
5 af 5 5 (1)
Strømforsyninger

Strømforsyninger

Uanset hvilket elektroniske apparat, der er tale om, er du som forbruger yderst afhængig af at have den rette strømforsyning lige ved hånden, så du altid kan benytte dine elektriske apparater - især hvis batteriet pludselig går dødt på et kritisk og afgørende tidspunkt.

Med den rette strømforsyning kan du helgardere dig selv mod disse ubehagelige overraskelser, så du altid er klar med strøm til din enhed. Strømforsyninger kan fås til forskellige stik - heriblandt både almindelig strømstik og USB-stik til fx biler eller både.

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af mange forskellige strømforsyninger, så du kan finde den lader, der passer allerbedst til dit produkt og ikke mindst dine unikke behov i hverdagen.

Gode råd forud for køb af strømforsyninger

Inden du investerer penge i en bestemt strømforsyning, er det vigtigt, at du danner dig et overblik over de forskellige strømforsyninger og deres specifikke egenskaber. På den måde er du sikret at få det rigtige produkt, så du kan få allermest ud af dit batteri:

 • Batteritype - husk at tjekke hvilken batteritype, du søger oplader til. Ofte vil du kunne slå modelnummer op eller blot oplyse navnet på din nuværende strømforsyning, så du nemt og effektivt kan finde den rette lader på vores hjemmeside.
 • Spænding - spændingen opgøres i Volt, og forskellige batterier tåler forskellige niveauer af spænding. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd undersøger, hvor stor en spænding dit batteri kan bære. En for lille spænding vil gøre, at dit batteri ikke lader optimalt op, og du vil ikke kunne bruge dit elektroniske produkt på bedste vis. En for høj spænding kan derimod overophede og ødelægge dit batteri. Derfor er det vigtigt, det du er opmærksom på de forskellige strømforsyninger og deres spænding.

Strømforsyninger som ekstra tilbehør

Hos batteri-butik.dk finder du et stort udvalg af forskellige strømforsyninger. Her finder du produkter, der er skræddersyet til både almindelige strømstik men også stik til fx bilen eller båden:

 • Strømforsyninger til bil og båd - med sådan en strømforsyning får du fleksibilitet for alle pengene, da du får mulighed for at oplade din elektronik i fx bil eller båd, altså mens du i forvejen er på farten.
 • Mobile strømforsyninger - disse fungerer i bund og grund som en slags powerbank, som du kan have ved hånden i tilfælde af, at dit batteri svigter. Det er derfor et ekstra sikkerhedsnet for dig, der fx skal på festival eller camping.

Få hjælp til at finde det rette produkt

Med vores store udvalg af strømforsyninger kan vi godt forstå, at det kan være uoverskueligt at skulle sætte sig ind i. Derfor står vores dygtige eksperter altid til rådighed, så du kan få besvaret alle dine spørgsmål og nemt og hurtigt finde frem til de strømforsyninger, der passer til dit unikke behov

En god vejledning er med til at spare dig for både tiden og besværet ved at skulle undersøge det hele på egen hånd, så du nemt kan finde et produkt, som du vil have glæde af i mange år fremover.

til toppen | til bunden