Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Nødstrømsgenerator
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

Batterier til nødstrømsgenerator

Med en nødstrømsgenerator kan du altid være et skrid foran med dine produkter der bruger strøm, hvis der kommer en strømafbrydelse. Med et godt batteri til din nødstrømsgenerator kan du holde lyset tændt, lade køreskabet køre og holde dine vigtige elektroniske enheder opladt.

Hvis du er på udkig efter et batteri til din nødstrømsgenerator til en god pris, er du landet på den helt rigtige side. Hos batteri-butik.dk har vi et udvalg af kvalitets batterier til nødstrømsgenerator i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter, så du med garanti kan finde det batterier der passer.

Hvad er en nødstrømsgenerator?

Med en nødstrømsgenerator kan du få leveret store kapaciteter af strøm til dit hus i mange timer. Disse generatorer bliver særligt anvendt i brancher, hvor man er afhængig af konstant og stabil strøm som på fx hospitaler eller hos datavirksomheder. Nødstrømsgeneratoren starter automatisk, hvis strømmen går, men der går normalt et par minutter før generatoren kan overtage strømforsyningen helt. En nødstrømsgenerator kan også anvendes, hvis du har brug for strøm et sted, hvor du ikke har adgang til en stikkontakt.

Nødstrømsgeneratorer fås i alt fra mindre generatorer til fx camping og op til store industrigeneratorer, der kan levere store mængder af kilowatt, der fx kan anvendes til koncerter, i større virksomheder og på byggepladser.

Nødstrømsgenerator med batteri

Hvis du investerer i en batteridrevet nødstrømsgenerator, er det muligt at holde lyset, hvidevarer og elektroniske enheder du kan bruge til at kommunikere med omverden kørerende under en strømafbrydelse. For at hjælpe med at holde batterierne opladt under en strømafbrydelse, kan du tilkoble din generator til vedvarende energikilder som fx solcellepaneler. Afhængigt af hvor stor batteribanken er, afgør hvor lang tid du kan få elektricitet fra dine batterier.

Hvis du vil være forberedt på diverse nødsituationer som fx en strømafbrydelse er en batteridrevet nødstrømsgenerator en optimal løsning og et godt alternativ i forhold til en gasgenerator, der er mindre miljøvenlig.

Find det rigtige batteri til din nødstrømsgenerator

For at finde det ønskede batteri, der passer til din nødstrømsgenerator, skal du finde ud af, hvilken kapacitet og størrelse, der passer til din nødstrømsgenerator. Hvis du vælger et batteri, der ikke passer til din generator, kan du risikere, at den ikke virker eller i værste tilfælde at batteriet eller generatoren går i stykker.

For at finde det ønskede batteri kan du bruge søgefunktionen i toppen, hvor du kan skrive produktets navn eller modelnummeret på dit nuværende batteri.

Få hjælp til at finde det helt rigtige batteri

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilket batteri der passer til din nødstrømsgenerator, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kompetente batteri fagfolk, sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige batteri og besvare dine spørgsmål. Der er flere muligheder for at komme i kontakt med os. Du kan ringe til os på telefon 70 22 88 60 eller sende os en mail: service@batteri-butik.dk. Du kan også vælge at udfylde vores online kontaktformular, du finder under hvert enkelt produkt.

til toppen | til bunden