Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Bilnøgle batterier - Find dit næste batteri til bilnøgle hos din Batteri-Butik

Er bilnøglen løbet tør for strøm, så fortvivl ej. Hos batteri-butik.dk finder du alle de forskellige knapceller til bla. Audi, BMW, Citroen, Peugeot, VW, Volvo, Skoda, Toyota og mangle flere.

Hvorfor skal batteriet udskiftes i bilnøglen?

Har du problemer med at låse bilen op med bilens fjernbetjning. Så er det måske tid til at skifte batteriet du. Vi hos batteri-butik.dk fører et bredt udvalg af batterier til alle bilmærker. Batterier fra bla. Duracell, Varta, Panasonic og Camelion. Så du er sikker på høj kvalitet.

Hvordan finder man det rigtige batteri til bilnøglen?

For at finde det korrekte knapcelle batteri, er det nemmest, at åbne nøglen, og se hvilket modelnummer dit gamle batteri har. De fleste nøgler benytter Lithium Knapceller, med en spænding på 3 Volt. Det kunne eks. Være et CR2025 eller CR2032 knapcelle batteri.

Står der ikke noget modelnummer på batteriet?

Står der ikke noget modelnummer på dit batteri, kan du evt. måle størrelsen på batteriet. Diameter og tykkelsen. Eks. er en CR2032 – 3,2mm i tykkelsen og 20mm i diameter. Det er dog vigtigt at batteriet har samme spænding (Volt) som det gamle batteri.

Kompetent kundeservice og det bedste batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med knapcelle batterier til bilnøgler fra batteri-butik.dk drager du fordel af alle fordelene ved vores online handel. Vores batterier til nøgler er kendetegnet ved fremragende kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmuligheder for alle vores produkter. Har du stadig spørgsmål om dit knapcellebatteri? Vores batteri fagfolk er her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden