Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Bilnøgle batterier - Find dit næste batteri til bilnøgle hos din Batteri-Butik

Er bilnøglen løbet tør for strøm, så fortvivl ej. Hos batteri-butik.dk finder du alle de forskellige knapceller til bla. Audi, BMW, Citroen, Peugeot, VW, Volvo, Skoda, Toyota og mangle flere.

Hvorfor skal batteriet udskiftes i bilnøglen?

Har du problemer med at låse bilen op med bilens fjernbetjning. Så er det måske tid til at skifte batteriet du. Vi hos batteri-butik.dk fører et bredt udvalg af batterier til alle bilmærker. Batterier fra bla. Duracell, Varta, Panasonic og Camelion. Så du er sikker på høj kvalitet.

Hvordan finder man det rigtige batteri til bilnøglen?

For at finde det korrekte knapcelle batteri, er det nemmest, at åbne nøglen, og se hvilket modelnummer dit gamle batteri har. De fleste nøgler benytter Lithium Knapceller, med en spænding på 3 Volt. Det kunne eks. Være et CR2025 eller CR2032 knapcelle batteri.

Står der ikke noget modelnummer på batteriet?

Står der ikke noget modelnummer på dit batteri, kan du evt. måle størrelsen på batteriet. Diameter og tykkelsen. Eks. er en CR2032 – 3,2mm i tykkelsen og 20mm i diameter. Det er dog vigtigt at batteriet har samme spænding (Volt) som det gamle batteri.

Kompetent kundeservice og det bedste batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med knapcelle batterier til bilnøgler fra batteri-butik.dk drager du fordel af alle fordelene ved vores online handel. Vores batterier til nøgler er kendetegnet ved fremragende kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmuligheder for alle vores produkter. Har du stadig spørgsmål om dit knapcellebatteri? Vores batteri fagfolk er her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden