Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til El-Løbehjul
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Batterier til El Løbehjul
5 af 5 5 (1)
Batterier til El Løbehjul

Batteri til el løbehjul

Har du brugt dit el løbehjul så flittigt, at det har slidt meget på batteriet? Og er det nu tid til et nyt? Her på siden finder du et større udvalg af batterier til el løbehjul i høj kvalitet og til lave priser. Chancen for at du finder det batteri til el løbehjul, du netop har brug for, er derfor ret stor.

Blandt vores sortiment med batterier til el løbehjul finder du batterier med forskellig kapacitet. Du finder derfor batterier med en kapacitet på 7,2, 9, 12 og 15. Vi har forsøgt at sammensætte det bredest mulige udvalg af batterier, så du er sikker på at finde et batteri, der matcher dit nuværende.

Hvordan finder jeg det korrekte batteri til mit el-løbehjul?

Det er sjovt at stå på el-løbehjul, og det skal det gerne blive ved med at være. Derfor er det en gang imellem også nødvendigt at skifte batteriet på det. Ligesom ved mange andre ting, der kører på batterier, holder det ikke evigt. Men det skal naturligvis være så nemt for dig som overhovedet muligt at finde et batteri, der passer til netop dit løbehjul, så du hurtigst muligt kan komme ud at rulle igen.

For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi samlet vores batterier til el-løbehjul på én og samme side. Her har vi valgt at fremhæve både spænding (volt) og kapaciteten (ampere), da det er det, du skal vælge dit nye batteri ud fra. Tjek dit nuværende batteri for, hvad det bruger af volt og ampere og vælg dit nye batteri efter det.

Er det bedre at skifte batteri end at skifte løbehjulet ud?

Hvis du oplever, at dit batteri ikke længere lader fuldt op, eller at du ikke kan bruge løbehjulet lige så længe, som du plejer, er det som regel batteriet, der er ved at stå af. Det har derfor ikke nødvendigvis noget med resten af el-løbehjulet at gøre.

Som du kan se på siden her, koster batteri til el løbehjul ikke særlig meget i forhold til selve el-løbehjulet. Derfor kan det sagtens betale sig at købe et nyt batteri i stedet for at aflevere løbehjulet til genbrug. Et nyt batteri giver dig på ny en glæde for dit el-løbehjul, da det kommer til at fungere lige så godt som tidligere.

Hvordan vedligeholdes batteriet bedst?

Når du køber et nyt batteri, holder det længst, hvis du passer godt på det. Det gør du ved ikke at aflade batteriet helt, inden du lader det op. Derudover er det godt at efterlade løbehjul og batteri i rum med normale temperaturer, da det er bedst for batteriet.

God kundeservice og stort udvalg af batteri til el løbehjul

Vi ved meget om batterier til el-løbehjul og kan derfor hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi gør vores bedste for at svare fyldestgørende og for at vejlede dig til det rette valg af batteri til dit el-løbehjul. Vores kundeservice er søde og effektive og hjælper dig hurtigst muligt videre.

til toppen | til bunden