Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Svævefly-flyvning
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til svævefly

Vi kender alle de store hvide forvoksede fugle på himlen, svæveflyet. De flyver ofte rundt om sommeren over Danmark. Et svævefly har ingen motor, det bliver trukket op af et kabel eller en anden mindre flyver med motor. et svævefly flyver i gennemsnit mellem 90 og 150 km/t, men de kan komme op på hastigheder op til 300 km/t.

Hos batteri-butik finder du et stort udvalg af batterier til disse fly. Vi har gjort det nemt for lige præcis dig at finde det batteri du mangler. Vi har samlet et udvalg af alle vores batterier til svævefly. Dette gør det nemt for dig at bestille det batteri du mangler. Med kun få klik, kan du bestille det batteri du mangler. Hvis du har problemer med at finde det produkt du har brug for, så stiller vi altid vores flink kundeservice til rådighed over både telefon og mail.

Et bredt udvalg af batterier til svævefly

Vi kan næsten garantere dig for at du finder det batteri du kigger efter eller mangler på vores webshop.

Vi forhandler mange forskellige slags batterier til svævefly. Alt efter hvilket svævefly du har kan spændingen, antal og model af batteriet variere. Nogle svævefly har mange mindre batterier, og andre har større batterier og dermed ikke så mange. Batterierne i svæveflyet bliver brugt til styring, speedometer, altitude tæller.

Det er en god ide at være opmærksom på hvilket batteri du bestiller. Kig på dit gamle batteri og sørg for at det meste på batteriet du har er magen til det der står på dit nye batteri.

Hvorfor går dit batteri til dit svævefly død?

Det kan være svært at finde ud af hvor meget strøm dit batteri har på før det er fladt. En af årsagerne til at dit batteri går død kan være at du bruger det elektriske udstyr mere end nødvendigt eller at du har mange elektriske ting kørende på samme tid. Hvis du glemmer at slukke for alt dit strøm i kabinen så vil det jo stå og bruge fra batteriet. Hvis du oplever at det tager mange forsøg at få startet udstyret i dit svævefly kan det også være et tegn på at batteriet trænger til en udskiftning.

Levetiden på et batteri afhænger ofte også af kvaliteten på batteriet. Batterier til svævefly holder ikke for evigt og derfor er det en god ide at vælge et batteri i god kvalitet når du skal have et nyt batteri til flyet.

Bestil dit batteri til svævefly allerede idag

Har du fundet det batteri du mangler, så kan du bestille det allerede idag. Med kun få klik kan dit batteri være på vej til dig. Hos batteri-butik.dk har vi E-mærket, det vil sige at du trygt og sikkert kan bestille dine varer hos os.

til toppen | til bunden