Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Marine-Både
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Exide og Lifeline marinebatterier sikrer strømmen på båden i mange år.

Med det korrekte marinebatteri får du et driftsikkert batteri til båden uden bekymringer. På havet er din sikkerhed og trivsel afhængig af om der er tilstrækkelig strøm til bådens udstyr. Bådens batteri driver primært de vigtige enheder som radio, GPS, startmotor og lanterner/lys. Lifeline og Exides marienbatteri sortiment sikrer, at udstyret virker og dækker behovet til både professionelle og private bådejere.
Med det korrekte marinebatteri kan du nyde sejladsen uden at bekymre dig om vigtige funktioner vil gå i stå. Det nye sortiment af marinebatterier er også første valg blandt bådproducenter og dele af batterisortimentet er DNV-certificeret.

Hvilket marinebatteri skal jeg vælge til min båd ?

Før du vælger et marinebatteri til din båd, er det vigtigt at kende bådens energibehov, bådens elektroniske system og hvordan bådbatteriet skal benyttes. Der er tre grupper man kan indele energibehovet i.

Start batterier:

Start-Marine batterier er designet til at levere en høj strøm i kort tid. Når starteren skal starte motoren på båden, vil den trække en høj strøm i kort tid. Batterierne kan også anvendes til mindre installationer som radioer og lanterner. Denne type holdes ofte helt opladte med bådens generator under drift. Marinebatterier til start har ofte en lang levetid og dækker de flestes behov på mindre både.

Dual marinebatterier:

Dual marine og fritidsbatterier er lavet til anvendelse i både der har en fælles batteri bank til bådens strømforsyning, men batterierne kan også bruges til elektriske spil, propeller eller andet udstyr. Disse typer af installationer medfører, at batterierne bliver delvist afladet under brug og de er derfor konstrueret med en forstærket blyplade. DUAL batterier er en god løsning til at dække energibehovet i de fleste af små og mellemstore både.

Equipment og Deep-Cycle batterier:

Equipment og Deep-Cycle marinebatterier er batterier designet til brug i både med særskilte batteribank til elektronisk udstyr. Det gælder som forsyning til navigation, redningsudstyr, sikkerhed og komfort. Denne type installation indebærer, at marinebatterierne bliver delvist, eller endda dybt afladet under brug, og derfor er det nødvendigt med marinebatterier, der kan håndtere intensiv cyklusdrift. Sortiementet af equipment og deep-cycle marinebatterier er løsningen, der dækker energibehovet for alt fra små elektroniske enheder til reservekraft. Denne type anvendes ofte i mellemstore og større både, hvor der en meget udstyr som bruger konstant strøm.

Hvordan finder jeg den korrekte størrelse på mit batteri eller batterier ?

For at finde du af dit behov for strøm i båden, er det først vigtigt at finde du af forbruget fra dine enheder. Du kan se på dine enheder som radio, lanterner hvor meget strøm de bruger. Det er ofte beskrevet på enhedens oplysningsseddel. Her kan du se hvor mange watt eller ampere de bruger under drift. Kan du ikke finde informationerne er du velkommen til at kontakte os, så er vi behjælpelige med beregning af størrelsen på dit nye marinebatteri.

Hvis du har spørgsmål om et genopladeligt batteri til din båd, kan du se vores FAQ og guides om marinebatterier batterier. Eller skriv til os i kontaktformularen under det relevante batteri. Du må også gerne sende os en mail eller ringe til os.

til toppen | til bunden