Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til CCTV-Overvågningskamera
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

CCTV/Overvågningskamera batterier

Her har du mulighed for at finde batterier til dine overvårningskameraer. Da flere og flere kameraer i dag er trådløse, og sender data via WiFi og Bluetooth. Og ikke via kabel, er der ofte behov for batterier til at drive de trådløse kameraer. De fleste systemer benytter Lithium batterier, men nogle systemer er store og bruger derfor blybatterier i stedet for. Kameraer som bruger Lithium batterier er som regel mindre og har færre funktioner. Dog er de særdeles velegnede til overvågning af private hjem, små virksomheder og andre overvågningsopgaver. Ved at benytte Lithiumbatterier i kameraet, er dfirttiden ofte mere end 3 måneder, så batteriet ikke skal udskiftes så ofte. Dette sikrer også man altid har overvågning som virker. Mærker som Arlo og Netgear benytter typen CR123A Lithium 3 Volt batterier i deres kameraer. Der sidder normalt 4 stk i hvert kamera. Større overvågningssystemer benytter centralt placerede batterier, som sikrer længere drifttid, med store blybatterier på eks. 12V 22Ah.

Hvorfor skifte batterierne i dit overvågningskamera ?

De nyeste kameraer holder i flere måneder, men på et tidspunkt skal batterierne skiftes. Dette vises ofte i kameraets batteriindikator. På Arlo og Netgear overvågningskameraer, vises dette også i App’en til systemet. Man kan også opsætte beskeder på systemet så man bliver informeret, når batterierne trænger til udskiftning i kameraet. Lithium batterier af typen CR123A har en lang lagertid, det vil sige man med fordel kan have nogle ekstra batterier liggende, til næste gang de skal udskiftes, Eks. Er lagertiden på Panasonic CR123A op til 10 år.

Hvad er forskellen på batterier til overvårningskamera og andre batterier?

Batterier til overvågningskamera er i dag standard batterier, som kann købes de fleste steder. Enkelte kamera producenter benytter dog sprcial batterier, som kan være svære at skaffe. Overvej dog derfor inden du køber et overvågningskamera, hvilke batterier det benytter. Da et kamera kann være billigt at købe, men så er dyrt at benytte fordi den bruger specialbatterier. Vi anbefaler at vælge et kamera som benytter normale Lithium batterier som eksempelvis CR123A eller standard Alkaline batterier i størrelserne AA og AAA. Sørg for altid at købe batterier som passer i din enhed og med den korrekte typebetegnelse, så det nye batteri fungerer korrekt med dit kamera.

Hvordan finder jeg et batteri til mit kamera?

Det rigtige kamerabatteri er let at finde. Find først brugermanualen til dit kamera, der står der hvilken type og størrelse batteriet skal have, samt antallet af batterier, der benyttes i kameraet. Har du ikke brugermanualen, kan du åbne kameraet og se hvilke batterier der sidder i. Betegnelsen for batterierne står på selve batterierne. Er der ikke batterier i kameraets batteriholder. Så står det også normalt i bunden af batteriholderen, hvilken type batterier den skal bruges i overvågningskameraet. På batteri-butik.dk indtastes informationerne i søgefeltet øverst på siden og find straks det ønskede batteri. Du kan finde det batteri, du ønsker, lige så hurtigt ved at filtrere på sidebjælken på batteri-butik.dk Men vi anbefaler at indtaste batteriets type betegnelse i søgefeltet. Vær opmærksom på at de fysiske mål og alle andre relevante egenskaber som spænding og strøm.

Batterieksperter sidder klar i vores kundeservice, til at besvare eventuelle spørgsmål.

Med batterier til CCTV/Overvågningskameraer fra batteri-butik.dk får du nem betjning på webshoppen, og hurtig levering. Vores batterier er af høj kvalitet og til lave priser. Forskellige betalingsmuligheder for alle vores produkter. Har du stadig spørgsmål om dit kamerabatteri? Vores batteri fagfolk er her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden