Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

LED Projektører

LED-projektører er højintensive lamper, som ofte bruges til at belyse udendørsarealer. Normalt bruges de i på boldbaner, hvis en sportsbegivenhed afholdes under dårlige lysforhold. De kan også bruges når der arbejdes udendørs og der kræves meget belysning. Store virksomheder, industrier og sportsklubber bruger dem om aftenen og natten til at belyse deres områder. LED-Projektører er meget effektive og giver et kraftigt lys, i en bred vinkel. De skal ses for at forstå hvor meget de kann oplyse.

Hvordan er LED-Projektører konstrueret?

LED-projektøere har et lampehus. Det er en plast- eller metalbeholder, der forhindrer lys i at spildes i uønskede retninger og fungerer som en hus for hele projektøren. Det består af hele det ydre bortset fra åbningen eller linsen. Huset er designet med visse elementer, der hjælper med varmereduktion og samtidig øger effektiviteten af LED-pæren. De fleste er fremstillet ved hjælp af støbt metal, da det giver mulighed for lav vægt og mindre chance for skader.

Hvad er en reflektor?

Retningen og kvaliteten af lyset påvirkes af reflektoren i LED-projektøren. Den er placeret omkring eller bag lyskilden på en måde, der styrer mere lys mod åbningen af projektøren. Hver LED enhed har en reflektor, der bruges sammen med linsen (eller manglen på det samme) til at skabe den ønskede effekt. LED-projektører bruger to hovedtyper af reflektorer; parabolsk og ellipsoid.

En parabolsk reflektor har et lampesæt i fokuspunktet foran en parabelformet reflektor. Det sender lyset væk fra reflektoren i parallelle bjælker. Lyset kan ikke fokuseres, fordi der ikke er noget punkt, hvorpå lyset konvergerer. Selvom ellipsoide reflekser hovedsageligt bruges til fokuserende, fikse punkter, kan de også bruges i lyskastere.

LED-lyskilde

Eksempler på almindelige LED-lyskilder:

 • 20W LED-projektør - Typisk er den mindste type LED-projektør med en 20W-LED-lyskilde. En projektør af denne art leverer normalt 1800lm lumens med forskellige farvetemperaturer. Da de er i små skalaer, bruges de mest til at oplyse et lille område. De kan være effektive i sammensætningen på en lille ejendom eller som sikkerhedslys for en lille virksomhed.
 • 100W LED-lyskilder - De betragtes som den gennemsnitlige størrelse af LED-projektører. Da de har 8000lm lumens, de kann drives af en strømkilde, der spænder fra AC 85V - 265V. Det er meget almindeligt, da det er populært i underholdningsindustrien såvel som kommercielle steder. I underholdningsindustrien bruges denne projektør hovedsageligt i sæt under forestillinger. Kommercielt bruger virksomheder dem til at belyse interiøret såvel, som det ydre af deres lokaler.
 • 200W LED-projektører - Disse typer bruges i store områder med behov for belysning. De foretrækkes på grund af den mængde lys, de giver. LED-projektører med en sådan wattstyrke har normalt et output på 16.000lm lumens, og det er derfor, de aldrig bruges indendørs. De installeres normalt, hvor der er behov for belysning af store arealer udendørs. Flere projektører af denne størrelse er det korrekte valg til at oplyse et stort område såsom et lille stadion eller en arena.
 • De fleste LED-Projektører har en tæthedsgrad på IP65, og kann derfor med fordel anvendes udendørs.

Hvilken LED-Projektør skal jeg væge ?

Du skal undersøgt dit behov, og størrelsen på dit areal, som skal belyses.

Er du i tvivl om mængden af lys, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

til toppen | til bunden