Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

LED Projektører

LED-projektører er højintensive lamper, som ofte bruges til at belyse udendørsarealer. Normalt bruges de i på boldbaner, hvis en sportsbegivenhed afholdes under dårlige lysforhold. De kan også bruges når der arbejdes udendørs og der kræves meget belysning. Store virksomheder, industrier og sportsklubber bruger dem om aftenen og natten til at belyse deres områder. LED-Projektører er meget effektive og giver et kraftigt lys, i en bred vinkel. De skal ses for at forstå hvor meget de kann oplyse.

Hvordan er LED-Projektører konstrueret?

LED-projektøere har et lampehus. Det er en plast- eller metalbeholder, der forhindrer lys i at spildes i uønskede retninger og fungerer som en hus for hele projektøren. Det består af hele det ydre bortset fra åbningen eller linsen. Huset er designet med visse elementer, der hjælper med varmereduktion og samtidig øger effektiviteten af LED-pæren. De fleste er fremstillet ved hjælp af støbt metal, da det giver mulighed for lav vægt og mindre chance for skader.

Hvad er en reflektor?

Retningen og kvaliteten af lyset påvirkes af reflektoren i LED-projektøren. Den er placeret omkring eller bag lyskilden på en måde, der styrer mere lys mod åbningen af projektøren. Hver LED enhed har en reflektor, der bruges sammen med linsen (eller manglen på det samme) til at skabe den ønskede effekt. LED-projektører bruger to hovedtyper af reflektorer; parabolsk og ellipsoid.

En parabolsk reflektor har et lampesæt i fokuspunktet foran en parabelformet reflektor. Det sender lyset væk fra reflektoren i parallelle bjælker. Lyset kan ikke fokuseres, fordi der ikke er noget punkt, hvorpå lyset konvergerer. Selvom ellipsoide reflekser hovedsageligt bruges til fokuserende, fikse punkter, kan de også bruges i lyskastere.

LED-lyskilde

Eksempler på almindelige LED-lyskilder:

 • 20W LED-projektør - Typisk er den mindste type LED-projektør med en 20W-LED-lyskilde. En projektør af denne art leverer normalt 1800lm lumens med forskellige farvetemperaturer. Da de er i små skalaer, bruges de mest til at oplyse et lille område. De kan være effektive i sammensætningen på en lille ejendom eller som sikkerhedslys for en lille virksomhed.
 • 100W LED-lyskilder - De betragtes som den gennemsnitlige størrelse af LED-projektører. Da de har 8000lm lumens, de kann drives af en strømkilde, der spænder fra AC 85V - 265V. Det er meget almindeligt, da det er populært i underholdningsindustrien såvel som kommercielle steder. I underholdningsindustrien bruges denne projektør hovedsageligt i sæt under forestillinger. Kommercielt bruger virksomheder dem til at belyse interiøret såvel, som det ydre af deres lokaler.
 • 200W LED-projektører - Disse typer bruges i store områder med behov for belysning. De foretrækkes på grund af den mængde lys, de giver. LED-projektører med en sådan wattstyrke har normalt et output på 16.000lm lumens, og det er derfor, de aldrig bruges indendørs. De installeres normalt, hvor der er behov for belysning af store arealer udendørs. Flere projektører af denne størrelse er det korrekte valg til at oplyse et stort område såsom et lille stadion eller en arena.
 • De fleste LED-Projektører har en tæthedsgrad på IP65, og kann derfor med fordel anvendes udendørs.

Hvilken LED-Projektør skal jeg væge ?

Du skal undersøgt dit behov, og størrelsen på dit areal, som skal belyses.

Er du i tvivl om mængden af lys, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

til toppen | til bunden