Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Kørestole-Lifte-mm
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

Batterier til kørestole og lifte

Råder du over en el-kørestol, en el-scooter eller måske en lift? Og er det på tide at skifte batteriet, så ydeevnen igen er god? Hvis du gerne vil have et godt batteri til kørestolen eller et godt batteri til liften, er du kommet til det rette sted. Når du handler hos os, kan du nemlig være sikker på at modtage et batteri i en god kvalitet, da det ikke er noget, vi ønsker at gå på kompromis med.

Vi har et væld af forskellige batterier til kørestole og lifte og tilbyder blandt andet batterier fra Sonnenschein og FGS, som vi ved er batterier, hvor kvaliteten er i orden. Hver gang. Selvom vi kun tilbyder batterier, som vi kvalitetsmæssigt kan stå inde for, har vi stadig sørget for at tilbyde dem til en fair og fornuftig pris.

Hvordan finder jeg det rette batteri til kørestolen eller liften?

Hvis du har et batteri, der ikke længere virker eller er lige på nippet til det, skal det være nemt og overskuelig at finde frem til et nyt, så du igen kan rulle ordentligt med kørestolen eller benytte dig af liften. Med udgangspunkt i det har vi forsøgt at gøre det så enkelt som muligt for dig at finde det rette batteri.

For at gøre det nemmest for dig selv, anbefaler vi, at du afmonterer dit nuværende batteri for at finde frem til, hvad modelnummeret eller modelnavnet er. Dette indskrænker udvalget af batterier betydeligt og gør det ligetil for dig at finde det rigtige batteri første gang. Når modelnummeret eller navnet er fundet, skriver du det blot ind i vores søgefelt øverst på siden. Så finder du frem til batteriet med det samme.

Hvorfor er batterier til lifte og kørestole på batteri-butik.dk et godt køb?

Når man har med el-kørestole og patientlifter at gøre, er det vigtigt, at det virker, som det skal. Det er vi meget opmærksomme på hos batteri-butik.dk.

Du kan derfor forvente, at vores batterier er:

 • Genopladelige
 • Vedligeholdelsesfrie
 • Har en lav selvudladning
 • Har en lang levetid
 • Har høj effekttæthed
 • Har et højt temperaturområde

Når du køber batterier til kørestole og batterier til lifte hos os, kan du derfor være helt tryg ved dit køb, da ovenstående egenskaber kan forventes ved vores udvalg af batterier.

Stort udvalg af batterier til kørestole og lifte hos batteri-butik.dk

Der er mange fordele at hente ved at handle online. Det er der også hos os. For det første har vi et godt udvalg af de bedste batterier til kørestole og batterier til lifte, ligesom vi har priser, der er lave og fair. Men det stopper ikke her. For vi tilbyder også forskellige betalingsmuligheder, når du går videre til kurven og en hurtig levering, der overrasker langt de fleste.

Sidder du inde med spørgsmål til batterier til kørestole eller til batterier til lifte? Så sidder vores dygtige og kompetente fagfolk klar i kundeservice til at hjælpe dig med at vælge det bedste batteri. Du kan komme i kontakt med dem via telefon, e-mail og vores kontaktformular.

til toppen | til bunden