Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Hjælpemidler
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til Hjælpemidler

Her er udvalget stort, vi fører batterier til stort set alle produkter inden for hjælpemiddelsektoren. Mangler du nye batterier til din kørestol eller elscooter, så har vi det også. Vi forhandler både blybatterier, NiMH, og lithium batterier til diverse produkter. Find det på batteri-butik.dk eller kontakt os for yderligere information.

Hvorfor skifte batteriet i din personlift?

Over tid og års brug, vil batterier miste deres effekt, og dermed ikke kunne køre optimelt mere. Det er derfor nødvendigt at udskifte batterierne til nye. Batterier har et vist antal genopladninger, og når de til sidst er brugt, vil det derfor være nødvendigt at udskifte dem. Det vil i de fleste tilfælde være billigere at udskifte batterierne frem for at købe et helt nyt produkt. Hvis produktet ikke fejler noget, er det også en miljømessig fordel at udskifte batterierne til nye. Nogle hjælpemidler som eks. Patientlifte har indbygget en batteriindikator, som vister batteriets ladetilstand. Enkelte modeller viser også når batterierne skal skiftes ud.

Hvem kan bestille batterier til Hjælpemidler?

Hos batteri-butik.dk sælger vi både til private, erhverv og til det offentlige. Find den vare du skal bruge på webshoppen, evt. Ved at bruge søgefunktionen øverst på siden. Kontroller at varen passer med dit gamle batteri, læg den i varekurven. På bestillingssiden kan du vælge hvordan varen skal betales, er det Dankort, Visa, Mastercard eller skal den betales med EAN-Faktura (Elektronisk faktura). Vælge også hvor den skal leveres, til enten privat adresse, erhvervsadresse eller til GLS-Pakkeshop. Bemærk at batterier med vægt over 20 kg/stk, vil blive leveret med fragtmand til adressen. Vi pakker varer på hverdage fra 7.30 til 14.00. så er det lagervare, vil det normalt blive leveret efterfølgende hverdag. Er varen ikke på lager, vil leveringstiden blive oplyst umiddelbart efter vi har modtaget din bestilling. Bemærk at batterier, som skal renoveres. Er leveringstiden op til 5 dage. Før de er igennem vores produktion.

Problemer med at finde batteriet?

Kann du ikke finde det batteri du skal bruge, eller har du førespørgsler ? Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden