Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Robotplæneklipper tilbehør

Er din robotplæneklipper gået i stå, er knivene på den sløve, eller er afgrænsningskablet gået i stykker? Så er du nemlig havnet på det rigtige sted.

Hos batteri-butik.dk har vi et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til robotplæneklippere. Vi har samlet et udvalg af tilbehøret til robotplæneklippere så det er nemt og finde lige præcis den del du står og mangler. Vi tilbyder altid vejledning og hjælp, hvis du er i tvivl om noget.

Et stort udvalg af tilbehør til robotplæneklipper

Uanset hvilket slags tilbehør til din robotplæneklipper, du mangler, er der stor sandsynlighed for, at du finder den på vores hjemmeside. Vi forhandler bl.a.:

 1. Kabelstik og samlemuffer - Kabelstikkene kan fås i forskellige kvantiteter alt efter hvor mange du har brug for, og det samme kan samlemufferne. Kabelstikkene fås i forskellige tykkelser så vær opmærksom på målene. Samlemufferne kan nemt samle en eller flere ledninger. Normalt så passer de til flere modeller af robotplæneklippere.
 2. Afgrænsningskabler - Kablerne kan ligesom kabelstikkene fås i forskellige størrelser og varianter. Der er den almindelige og så er der ekstra hårdfør. Vær opmærksom på at grundet de to forskellige varianter vil tykkelsen derfor også variere.
 3. Erstatningsknive - Du kan skifte dine gamle knive på din robotplæneklipper ud med erstatningsknivene, hvis de gamle knive bliver sløve eller er i stykker.
 4. Kabeltester –Er der brud på dit afgrænsningskabel / kanttråd, eller måske dit guidekabel. Så har vi også fejlsøgere, som kan hjælpe med at lokalisere bruddet i dit kabel.

Hos batteri-butik.dk forhandler vi meget mere end de tre ovenstående. Under emnet robotplæneklipper tilbehør har vi alt fra erstatningsknive til afgrænsningskabel. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om det mindste tilbyder vi hjælp fra vores venlige kundeservice på enten telefon eller mail.

Bestil dit tilbehør til din robotplæneklipper allerede i dag

Har du fundet det, du mangler? Med få klik kan du nemt og sikkert bestille dine nye Viking Imow reservedele gennem vores webshop. Webshoppen er e-mærket, og det er derfor din garanti for en nem og sikker handel.

Vi tilbyder desuden op til 14 dages fuld returret på vores produkter, ligesom du også kan få glæde af fri fragt, når du bestiller en ordre på over 500 kr.

til toppen | til bunden