Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Værktøjstilbehør
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Værktøjstilbehør

Står du og mangler nogle ekstra dele eller tilbehør til dit værktøj så er du kommet til det rette sted.

Hos batteri-butik.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til værktøj. Heriblandt bitset, batterier og meget mere. På vores hjemmeside har vi gjort det nemt for alle at finde de produkter du leder efter. Vi har samlet en masse kategorier som gør det nemt for dig at finde lige præcis det du mangler. Hvis du har problemer med at finde hvad du kigger efter, eller har du et spørgsmål om andet, så stiller vi altid vores venlige kundeservice til rådighed både over mail og telefon.

Et stort udvalg af Værktøjstilbehør

Vi kan næsten forsikre dig om at du finder hvad du kigger efter på vores hjemmeside. Blandt Værktøjstilbehør forhandler vi blandt andet:

 • Værktøjssæt - Batteri-butik.dk’s værktøjssæt er højkvalitets værktøjssæt som indeholder følgende: Makita boremaskine, Makita batteri som passer til boremaskinen, Makita lader som passer til det medfølgende batteri, en taske som boremaskinen kan være i, bits. Batteri-butik.dk’s værktøjssæt er et perfekt værktøjssæt hvis du har brug for ny boremaskine. Ved at købe sættet får du ikke blot kun en boremaskine. Du modtager som sagt alt tilbehøret.
 • Bit-box - Under vores samlede udvalg “Værktøjstilbehør” finder du også en såkaldt Bit-box. En bit-box er en kasse med mange forskellige bits til boremaskiner, skruetrækkere og skruemaskiner. Hvis du kun har få forskellige størrelser og slags bits, kan det være en ide at købe en bit-box. En bit-box indeholder rigtig mange bits i forskellige størrelser, slags og mål.
 • Værktøjsbatterier - Vores batterier til værktøj fås i massere af størrelser og former, og de passer til utroligt mange forskellige stykker værktøj. Batterierne er genopladelige hvilket vil sige at de kan lades op mange gange og bruges igen og igen. Vi forhandler værktøjsbatterier til rigtig mange mærker og modeller værktøj heriblandt: Worx, Makita, Bosch, Milwaukee, DeWalt, Panasonic og mange flere.

Hos batteri-butik.dk finder du meget mere end bare de 3 ovenstående. Vi har et bredt udvalg af batterier, ladere og meget mere. hvis du har spørgsmål eller undre dig over det mindste, så stiller vi altid vores meget flinke kundeservice til rådighed over både telefon og mail.

Bestil dit værktøjstilbehør allerede i dag

Har du fundet det du mangler? På vores hjemmeside er det meget nemt at bestille din varer. Med få klik er din vare på vej til dig. Vores webshop er udstyret med E-mærket. Det vil sige at du trygt og roligt kan bestille dine varer fra os.

til toppen | til bunden