Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
E-Bike-Elektro-Kørestol-Strømforsyning
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Bosch
5 af 5 5 (1)
Bosch

Oplader til el cykel

En el cykel er et glimrende og praktisk alternativ til den traditionelle cykel, da du hurtigt og nemt kan komme rundt - også henover længere distancer. Men det kræver dog et kraftfuldt og fuldt opladt batteri, og her spiller en oplader til el cykel altså en stor rolle.

Den rigtige oplader til el cykel vil kunne give dit batteri lige præcis den mængde strøm, der er nødvendig, og når du finder den rette lader, vil du både kunne få en hurtig og effektiv opladning, der samtidig skåner dit batteri for overophedning.

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg inden for diverse ladere, og vi tør derfor godt garantere, at din kommende oplader til el cykel gemmer sig et sted på vores webshop. Med en og ny lækker lader vil du igen kunne suse rundt på din el cykel igennem byens gader.

Vigtige punkter til køb af oplader til el cykel

Når du er på udkig efter en ny oplader til el cykel, er det vigtigt, at du er opmærksom på at få fat i den helt rette lader. På den måde får du den mest optimale opladning og funktionalitet ud af din el cykel:

 • Oplader- og batteritype - hvis du stadig har din gamle oplader til el cykel liggende, så kan du hurtigt finde den samme i vores søgefelt, så længe du har navnet eller modelnummeret på den. Ellers kan du med fordel forsøge dig med at google din batteritype, så du kan finde frem til den lader, der vil passe til dit batteri.
 • Opladningstid - opladningstiden kan variere fra lader til lader, og forskellen kan være helt op til et par timer. Derfor må du gøre op med dig selv, hvor meget det betyder for dit køb, og om det er noget, du vil prioritere.
 • Spænding - for at undgå en overophedning af dit batteri, er det vigtigt, at du vælger en tilpas spænding til din lader. Får du derimod en for lav spænding, vi dit batteri ikke oplade fuldt ud, og din el cykel vil fungere i en ringere grad, end du er vant til.

Stort udvalg af kvalitetsopladere

Hos Batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af ladere i god kvalitet, så du med den rigtige oplader til el cykel altid er sikret en cykel, der fungerer. Blandt vores sortiment finder du bl.a. følgende mærker:

 • Bosch
 • Powery
 • Shimano

Tag et kig på vores hjemmeside og se vores store udvalg, så du kan finde inspiration til dit næste køb allerede i dag.

Find din næste oplader til el cykel hos os

Uanset om du har noget foregående kendskab til opladere eller måske er på udkig efter din allerførste oplader til el cykel, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Vi kan bistå dig med den helt rigtige vejledning, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den perfekte lader.

Med en god oplader vil din hverdag blive nem og effektiv, og du vil igen kunne bruge cyklen hele dagen lang.

til toppen | til bunden