Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Strømforsyning til værktøj

Har du brug for strømforsyning til dit værktøj som er af god og høj kvalitet, så er du landet det rigtige sted. Hos batteri-butik.dk har vi strømforsyning til forskelligt slags værktøj, som er af høj kvalitet og til en god pris.

Hvad er strømforsyning til værktøj?

Strømforsyning til værktøj er egentlig helt ligesom en normal oplader som du oplader din telefon med, forskellen er bare at den her oplader er lavet specielt til opladning af værktøj. Strømforsyning kan være til mange forskellige ting. Nogle værktøjer bruger batterier, som man kan sætte ind i værktøjet for at få det til at virke. Og andre bruger engangsbatterier som man kun kan bruge en gang og derefter skal skiftes ud.

Hvordan virker strømforsyning til værktøj?

Som sagt er det en oplader du sætter til stikkontakter og ind i dit værktøj eller i dine batterier til værktøjet, og på den måde får den strøm og så er værktøjet klar til brug. Hvis man skal gå lidt mere i detaljer, så har de sådan nogle små kemikalier indeni, som kan lave elektricitet. Så når man har sat den til stik begynder kemikalierne at arbejde og laver elektricitet, som løber igennem ledningerne og får værktøjet til at virke.

Hvorfor har man brug for en strømforsyning til sit værktøj?

Du har brug for en strømforsyning til dit værktøj, som bruger strøm fra stikkontakten som du får gennem din strømforsyning. På den måde kan du blive ved med at bruge værktøjet når det er tørt for strøm. Hvis man deri mod har et værktøj som bruger batterier, kan man ikke oplade dem efter de er gået tør, så skal man ud at købe nye batterier til sit værktøj. Og på den måde kan man både spar penge, men ikke mindst er det også bedre for miljøet.

Hvad er Bosch?

Bosch blev grundlagt i 1886 af en mand ved navn Robert Bosch. Han startede med at lave magneter og tændrør til biler, og så begyndte virksomheden at vokse og lave flere forskellige produkter. En af de ting, som Bosch er kendt for i dag, er deres værktøj. De laver forskellige slags værktøj som boremaskiner, skruemaskiner og save. Deres værktøj er godt lavet og rigtig god kvalitet, så man kan bruge det i lang tid. Bosch laver også elektroniske apparater som vaskemaskiner, køleskabe og opvaskemaskiner. Men som sagt er de meget kendt for deres gode kvalitet og gode holdbarhed på deres produkter.

Har du fundet den rette strømforsyning til dit værktøj? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden