Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

Strømforsyning

Er du på udkig efter en ny strømforsyning til din pc? Hos batteri-butik finder du et stort udvalg af strømforsyninger til bærbar computere.

stort udvalg af strømforsyninger til bærbar computere. En bærbar pc er stort set en hvermandseje, og bærbaren er nærmest også uundværlig, når meget kommunikation og personlig dokumentation bliver udført elektronisk i dag. Derfor er det naturligvis vigtigt at den bærbare pc altid virker 100% og det gælder også for strømmen. Hvis din strømforsyning til pcén svigter, så kan du hos batteri-butik.dk finde strømforsyninger til en lang række af bærbare computere til billige priser.

Du kan blandt finde strømforsyning til asus, strømforsyning til hp computer, strømforsyning til lenovo, strømforsyning til apple, strømforsyning til toshiba og strømforsyning til acer.

Hvilken strømforsyning til pc?

Hvis du er på udkig efter en specifik strømforysning til din PC, så kan du med fordel anvende vores søgefunktion, som du finder i toppen af menuen. Her indtaster du blot hvilken strømforsyning, som du mangler til din bærbar pc. Du kan også i stedet vælge at indtaste nummeret, som der er angivet på din nuværende strømforsyning.

Hvis ikke du kan finde den strømforsyning som du mangler til din bærbare pc, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 70 22 88 60 eller på mail.

Mest populære underkategorier er:

til toppen | til bunden