Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Høreapparat Batterier
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
10
5 af 5 5 (1)
10

Batteri til høreapparat

Moderne høreapparater gør det muligt for mange døve og svagthørende at genvinde hørelsen fuldstændigt. Mange oplever, at høreapparatet har hjulpet dem med at genvinde deres sociale liv - om der så er tale om en tur i byen eller en weekend med børnebørnene, vil man i hvert fald ikke lade hørelsen blive en begrænsende faktor for at nyde stjernestunderne. Nyere høreapparater kan desuden være så diskrete, at de usynligt kan indgå i ens dagligdag.
På trods af, at teknologien kan have så stor betydning, har den faktisk ganske beskedne forudsætninger. Høreapparater består typisk af følgende komponenter:

 • En mikrofon, der opfanger lyd fra omverdenen.
 • En forstærker, der forstærker lydbølgerne.
 • En højtaler, der sender lyden ind i øregangen med den rette lydstyrke.

Disse elektroniske komponenter kræver dog nødvendigvis en energikilde for at have deres effekt. Her er der nogle særlige funktionelle krav til høreapparaters strømforsyning: Energien skal gerne virke i længere tid for at mindske den løbende vedligeholdelse, samtidig med at høreapparatet skal kunne bruges diskret. Et batteri til høreapparat er her den bedste løsning, og vi hos batteri-butik.dk er klar til at levere dem til dig.

Hvad er særligt ved batterier til høreapparater?

I dag er batterier til engangsbrug de mest udbredte til brug i høreapparater. De er nemlig billige at producere og kan holde i rigtig lang tid. Spørgsmålet er, hvordan dette kan lade sig gøre? Batterier til høreapparater adskiller sig lidt fra typiske knapcellebatterier, som de måske kunne minde lidt om ved første øjekast. Dette skyldes, at den underliggende teknologi, som driver batterierne, er lidt anderledes.
Batterier har det til fælles, at strømmen udløses ved en form for kemisk reaktion "under motorhjelmen". Når der er tale om batterier til høreapparater, er omdrejningspunktet ganske enkelt en reaktion mellem luft omkring batteriet (oxygen) og mineralet zink. Den genererede energi er her relativt høj på trods af de simple aktører i reaktionen. Når du køber et af vores batterier til høreapparat, vil du måske lægge mærke til den lille label, der sidder på batteriet: Denne bruges til at forhindre, at luften går i gang med at reagere med metallet, inden du tager batteriet i brug. I forlængelse af dette, kommer der nu et lille fif:

 • Lad batteriet reagere med luften i mindst 1 minut, inden du sætter det i høreapparatet. Dette sætter ovennævnte reaktion godt i gang, så batteriet er klar til brug.

Tips til når du leder efter det rigtige batteri

I gamle dage blev der brugt kviksølv til at fremskynde kemien, men dette er fortid, da det nu er udbredt viden, at kviksølv og menneskekrop er en usund kombination. Alle vores batterier til høreapparater er selvfølgelig også helt fri for kviksølv og lign. Det eneste, som du skal tænke på, når du køber på batteri-butik.dk er faktisk bare at finde størrelsen. Her er fabrikanterne forpligtede til at følge bestemte farvekoder og standarder. Tjek her din produktmanuel og spørg os gerne om hjælp per mail, telefon eller hjemmesidens indbyggede kontaktformular - så kan vi med sikkerhed finde, hvad du søger.

til toppen | til bunden