Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batteri-adapter-værktøjs Batteri
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batteri adapter

Er du på udkig efter en batteri adapter, der effektivt kan tilpasse strømforsyningen og oplade din elektronik på en nem og hurtig måde? Selvom det kan virke både kedeligt tidskrævende at skulle finde den rette batteri adapter, så er det faktisk en god investering i fremtiden.

En adapter er nemlig et vigtigt stykke tilbehør til dit batteri, der er med til at sikre, at den rette strømforsyning når ud til dit produkt under ladningen. På den måde får du en hurtig opladning samtidig med, at du skåner dit batteri, der kan lide overlast under en for høj strømstyrke.

Derfor er det helt essentielt, at du finder en god batteri adapter fra start af. Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af mange forskellige adaptere, så du kan finde en model, der passer til dit unikke batteri, og som kan leve op til dit behov.

Sådan vælger du den rigtige batteri adapter

Hvis du i forvejen har et begrænset kendskab til elektronik, kan det virke både svært og uoverskueligt at skulle finde den rette batteri adapter, som passer til dig. Heldigvis er der visse pejlemærker, der kan spore dig ind på det rette produkt:

 • Batteritype - når du skal investere i en ny batteri adapter, er det vigtigt, at du vælger en model, der passer sammen med din batteritype. Det kan du tjekke op på bl.a. ved at undersøge modelnavn- eller nummer på dit eksisterende batteri.
 • Spænding - spændingen måles i Volt, og det er vigtigt, at den stemmer overens med den spænding, dit batteri kan tåle. Du kan eventuelt finde ud af det ved at læse mere om dit batteri i forbrugsvejledningen eller på nettet.

Stort udvalg af produkter i god kvalitet

Hos batteri-butik.dk har vi samlet set et stort udvalg af forskellige adaptere, så du kan finde den batteri adapter, der passer dig bedst. Vi forhandler bl.a. følgende mærker:

 • Bosch
 • Makita
 • Dewait
 • Milwaukee

Alle ovennævnte mærker er kendte for deres gode kvalitet, hvilket vi hos batteri-butik.dk går meget op i. Kvalitet er alfa og omega for en god batteri adapter, og derfor tager vi ingen chancer i vores produktsortiment. Med disse mærker og mange flere er du derfor garanteret at komme hjem med et godt kvalitetsprodukt.

Få hjælp og vejledning

Hvis du er helt på udebane, er der ingen grund til bekymring. Her hos batteri-butik.dk står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, og vi vil derfor gerne give dig den nødvendige hjælp og vejledning, som du har brug for, så du kan foretage et køb af en batteri adapter, som du vil være tilfreds over i mange år fremover.

Vi har et indgående kendskab til batteriverdenen og er eksperter inden for vores felt. Vi kan derfor hurtigt afkode, hvilken type adapter du skal have, og du får derfor den bedste guide med på vejen og sparer dig selv for flere timers søgen i blinde.

Du er altid velkommen til at tage et kig på vores hjemmeside og finde inspiration til dit næste køb.

til toppen | til bunden