Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
ABB
5 af 5 5 (2)
ABB

Ladere til værktøj

Vi har alle eller kender alle en der har et stykke værktøj der bruger batteri. mange gange kan batterierne bruges til flere forskellige stykker værktøjer og passer i forskelligt værktøj. Laderne til disse batterier kan købes hos os.

Hos batteri-butik.dk har vi mange forskkellige ladere til værktøj. Vi har et samlet udvalg med batterierne til værktøj Vores samlede udvalg gør det nemt for dig at finde lige præcis den lader du mangler eller kigger efter. Hvis du mangler hjælp eller vejledning stiller vi det altid til rådighed.

Mest populære underkategorier er:

Et bredt udvalg af opladere til værktøj

Vi kan næsten forsikre dig om at du kan finde det batteri du mangler på vores webshop. Vi har rigtig mange forskellige ladere og batterier til værktøj. I kategorien “Lader til værktøj” har vi mange forskellige ladere blandt andet:

 1. Powery ladere - Hos batteri-butik har vi mange ladere til værktøj heriblandt vores eget mærke Powery. Powery laderne er højkvalitets værktøjs opladere. Powery opladerne kan fås til mange stykker værktøj, heriblandt Dewalt, Makita, Bosch, Black and Decker og mange flere.
 2. Makita ladere - På vores hjemmeside finder du også ladere til Makita batterier. Nogle af laderne vi har til Makita batterierne er originale ladere. De er i meget god kvalitet og holder længe. Makita laderne passer til rigtig mange forskellige Makita værktøjsbatterier. Vi sælger også Makita ladere som ikke er originale fra Makita. Det betyder ikke at de ikke er i god kvalitet. Selvom laderne ikke er originale, så holder de i lang tid og er i god kvalitet.
 3. Bosch ladere - I vores samlede udvalg om værktøjsladere finder du også ladere til Bosch værktøjer. Vi har mange ladere og batterier til Bosch værktøjer. Nogle af laderne er originale varer fra Bosch og nogle af dem er ikke originale. De originale ladere passer til mange forskellige Bosch batterier og ligeledes gør de “Ikke originale”. Alle laderne er i meget god kvalitet og holder længe.

Hos batteri-butik.dk har vi flere ladere end bare de tre nævnte ovenover. Vi har altid et bredt udvalg af batterier og ladere. Hvis du har yderligere spørgsmål eller undre dig over det mindste, så stiller vi altid vores venlige kundeservice til rådighed, både over telefon og mail.

Bestil din oplader til dit værktøj allerede i dag

Har du fundet den oplader du kigger efter? På vores hjemmeside batteri-butik.dk gør vi det nemt for dig at bestille din vare. Med kun få klik kan du bestille dine varer. Vores hjemmeside har e-mærket, hvilket vil sige at du trygt og roligt kan købe batterier, ladere, og meget mere hos os.

til toppen | til bunden