Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
ABB
5 af 5 5 (7)
ABB

Batteri til boremaskiner og værktøj

Velkommen til gør det selv området hos Batteri-Butik.dk! Her kan du finde et stort udvalg af batterier til boremaskiner og andre værktøjsbatterier. Ønsker du at købe et nyt billigt billigt batteri, eller bare på udkig efter et nyt batteri til din boremaskine eller elværktøj? Hos Batteri-Butik.dk kan du bl.a. finde billige batterier til Dewalt batterier, Makita batterier, Bosch batterier, Black and Decker batterier, men du kan samtidig også finde batterier til elektronik, smartphones, tablets, husholdningsmaskiner og meget meget mere.

Hvis du har spørgsmål til et specifikt batteri til din boremaskine eller værktøj, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Batterierne som vi forhandler hos Batteri-Butik.dk er alle i høj kvalitet og med lang holdbarhed, og naturligvis til lave priser. Du kan samtidig også se frem til hurtig levering.

Hvilket batteri skal du vælge til din boremaskine?

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal vælge til din boremaskine, så vil vi anbefale dig, at du vælger et Lithium-Ion til din boremaskine. Et Lithium-Ion batteri har den højeste energitæthed, og er derfor specielt udviklet til at levere strøm til boremaskiner og andre former for elværktøj, hvor både lav vægt og lang drifstid er vigtige parametre. Hos Batteri-Butik.dk finder du et stort udvalg af disse batterityper til din boremaskine. For at finde det helt rigtige Lithium-Ion batteri til din boremaskine, så skal du blot indtaste modelnummeret på enten dit batteri eller på det værktøj, som du har behov for at få et nyt batteri til. Herefter vil vores søgefunktion foreslå netop det batteri der passer til din boremaskine eller elværktøj. Samtidig vil der også blive foreslået det Lithium-Ion batteri der passer til dit værktøj.

Mest populære underkategorier er:

Hvordan finder jeg det rigtige batteri?

For at få det ønskede batteri, brug navigationen til venstre eller brug søgefunktionen i toppen. Skriv produktets navn eller modelnummeret på dit gamle batteri.

Har du problemer med at finde det korrekte batteri. anbefaler vi dig at finde det model/varenummer på det oprindelige batteri eller telefon, skriv det i søgefeltet, og du vil finde batteriet. Nogle producenter ændrer kapaciteten, fra tid til anden, se derfor på billederne at du har fundet det korrekte batteri.

Hvis du har spørgsmål eller ikke kan finde dit batteri, kan du til enhver tid kontakte os e-mail eller telefonisk på 70228860 (Man-tor 8:00-16:00 Fre 8:00-15:00).

til toppen | til bunden