Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
 • 4 af 5
  Jens J.:
  Kæmpe stort udvalg i batterier og tilbehør til fornuftige priser. Altid hurtig ekspedition. Godt sted at handle. Bestilte et batteri kl 15, og kunne hente det dagen efter i pakkeshoppen. Tak for hurtig ekspedering af min ordre.
 • 5 af 5
  Hans J.:
  Fik købt en forkert kilerem til min Husqvarna havetraktor. Takker for den hurtige ombytning til en som passede.
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
ABB
5 af 5 5 (7)
ABB

Batteri til boremaskiner og værktøj

Velkommen til gør det selv området hos Batteri-Butik.dk! Her kan du finde et stort udvalg af batterier til boremaskiner og andre værktøjsbatterier. Ønsker du at købe et nyt billigt billigt batteri, eller bare på udkig efter et nyt batteri til din boremaskine eller elværktøj? Hos Batteri-Butik.dk kan du bl.a. finde billige batterier til Dewalt batterier, Makita batterier, Bosch batterier, Black and Decker batterier, men du kan samtidig også finde batterier til elektronik, smartphones, tablets, husholdningsmaskiner og meget meget mere.

Hvis du har spørgsmål til et specifikt batteri til din boremaskine eller værktøj, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Batterierne som vi forhandler hos Batteri-Butik.dk er alle i høj kvalitet og med lang holdbarhed, og naturligvis til lave priser. Du kan samtidig også se frem til hurtig levering.

Hvilket batteri skal du vælge til din boremaskine?

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal vælge til din boremaskine, så vil vi anbefale dig, at du vælger et Lithium-Ion til din boremaskine. Et Lithium-Ion batteri har den højeste energitæthed, og er derfor specielt udviklet til at levere strøm til boremaskiner og andre former for elværktøj, hvor både lav vægt og lang drifstid er vigtige parametre. Hos Batteri-Butik.dk finder du et stort udvalg af disse batterityper til din boremaskine. For at finde det helt rigtige Lithium-Ion batteri til din boremaskine, så skal du blot indtaste modelnummeret på enten dit batteri eller på det værktøj, som du har behov for at få et nyt batteri til. Herefter vil vores søgefunktion foreslå netop det batteri der passer til din boremaskine eller elværktøj. Samtidig vil der også blive foreslået det Lithium-Ion batteri der passer til dit værktøj.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

 
Batteri til Gardena Grasschere ST6
7,2V, 3600mAh/25,9Wh
317,00 DKK *
  
Batteri til metabo Typ 6.30072.00
9,6V, 2000mAh/19,2Wh
390,00 DKK *
 
Batteri til DEWALT BSA12K 3000mAh
12V, 3000mAh/36Wh
4 af 5(1)
378,00 DKK *
  

Hvordan finder jeg det rigtige batteri?

For at få det ønskede batteri, brug navigationen til venstre eller brug søgefunktionen i toppen. Skriv produktets navn eller modelnummeret på dit gamle batteri.

Har du problemer med at finde det korrekte batteri. anbefaler vi dig at finde det model/varenummer på det oprindelige batteri eller telefon, skriv det i søgefeltet, og du vil finde batteriet. Nogle producenter ændrer kapaciteten, fra tid til anden, se derfor på billederne at du har fundet det korrekte batteri.

Hvis du har spørgsmål eller ikke kan finde dit batteri, kan du til enhver tid kontakte os e-mail eller telefonisk på 70228860 (Man-tor 8:00-16:00 Fre 8:00-15:00).

til toppen | til bunden