Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Acer
5 af 5 5 (8)
Acer

Batteri til bærbar

Hvis du oplever, at din bærbare computer ikke længere holder strøm, som da du lige havde købt den, eller at den af mystiske årsager ikke længere vil tænde, så kan det være, at den trænger til at få skiftet batteri.

Mange som ikke har prøvet at skifte batteri på en bærbar før antager, at det må være en omfattende operation at skifte en hardware-komponent ud. Imidlertid har langt de fleste fabrikanter gjort det nemt og bekvemt at udskifte batteriet på sin bærbare - netop fordi batterier, der mister kapacitet over tid, ikke er til at komme udenom. Man kan faktisk sige, at udskiftning af et batteri på en moderne bærbar er lige så let som at udskifte batteriet på en lommelygte eller fjernbetjening.

Hos batteri-butik.dk specialiserer vi os i batterier til alverdens former for elektronik og et batteri til en bærbar computer er derfor en smal sag. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsbatterier til langt de fleste udbredte mærker: Acer: Apple, Asus, Dell, HP, Samsung, Toshiba og mange andre. Som du kan se, forhandler vi både til PC og Mac, så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde, hvad du søger, på vores hjemmeside.

.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

   
Batteri til Toshiba Portege M807
10,8V, 5200mAh/56Wh
349,00 DKK *
 
Batteri til Typ 367759-001
10,8V, 5200mAh/56Wh
449,00 DKK *
 
PowerBatteri til HP Type HSTNN-IB1B
11,1V, 6600mAh/73,3Wh
399,00 DKK *
 

Sådan finder du det rigtige batteri til din bærbare

Vores udvalg af batterier er omfattende, og derfor har vi arbejdet hårdt for at gøre det nemt for dig at finde, hvad du leder efter:

 • På vores hjemmeside kan det være et godt udgangspunkt at starte med at bruge menuen til venstre med de forskellige produktmærker på denne side som indgangsvej.
 • Udover dette er det vigtigt for dig at holde øje med, hvilket batteri, der passer til lige netop din model. Som regel vil du kunne finde et modelnummer for batteriet på det gamle batteri, under batteridækslet eller på strømforsyningen. Alternativt kan du som oftest finde navnet på den rigtige batteritype i computerens produktmanual, der typisk også kan findes ved en hurtig internetsøgning.
 • Hvis du allerede har helt styr på, hvad du leder efter, kan du med fordel blot bruge søgefeltet øverst på siden til at finde, hvad du leder efter.

Hvis du er ude efter et nyt batteri, der kan overleve i længere tid uden en oplader, så kig efter en model, der har høj kapacitet. Ydeevnen måles her i mAh eller mikroampere per time, og sammenhængen er ganske enkelt, at højere mAh leder til længere levetid, uden at en opladning bliver nødvendig. Vi tilbyder her forskellige modeller for at imødekomme behovet hos den enkelte kunde.

Kundeservice med ekspertise

Hvis du har problemer med at finde det rigtige batteri til din bærbare, så står vi til enhver tid til rådighed til at hjælpe dig på rette vej. Der er her flere mulige kontaktveje, alt efter hvad du foretrækker at bruge. Vi kan både træffes per telefon, mail og vores online kontaktformular. Her sidder et kompetent team af eksperter inden for batterier parat til at hjælpe dig med at finde det rigtige batteri til din bærbare og besvare ethvert spørgsmål.

til toppen | til bunden