Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
Acer
4 af 5 4 (8)
Acer

Batteri til bærbar

Hvis du oplever, at din bærbare computer ikke længere holder strøm, som da du lige havde købt den, eller at den af mystiske årsager ikke længere vil tænde, så kan det være, at den trænger til at få skiftet batteri.

Mange som ikke har prøvet at skifte batteri på en bærbar før antager, at det må være en omfattende operation at skifte en hardware-komponent ud. Imidlertid har langt de fleste fabrikanter gjort det nemt og bekvemt at udskifte batteriet på sin bærbare - netop fordi batterier, der mister kapacitet over tid, ikke er til at komme udenom. Man kan faktisk sige, at udskiftning af et batteri på en moderne bærbar er lige så let som at udskifte batteriet på en lommelygte eller fjernbetjening.

Hos batteri-butik.dk specialiserer vi os i batterier til alverdens former for elektronik og et batteri til en bærbar computer er derfor en smal sag. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsbatterier til langt de fleste udbredte mærker: Acer: Apple, Asus, Dell, HP, Samsung, Toshiba og mange andre. Som du kan se, forhandler vi både til PC og Mac, så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde, hvad du søger, på vores hjemmeside.

.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til HP Pavilion dv5z
10,8V, 5200mAh/56Wh
449,00 DKK *
  
Batteri til Asus Type B31N1402
11,4V, 4000mAh/45,6Wh
699,00 DKK *
   
Batteri til Sony VAIO VGN-FZ240E
11,1V, 5200mAh/58Wh
549,00 DKK *
 

Sådan finder du det rigtige batteri til din bærbare

Vores udvalg af batterier er omfattende, og derfor har vi arbejdet hårdt for at gøre det nemt for dig at finde, hvad du leder efter:

 • På vores hjemmeside kan det være et godt udgangspunkt at starte med at bruge menuen til venstre med de forskellige produktmærker på denne side som indgangsvej.
 • Udover dette er det vigtigt for dig at holde øje med, hvilket batteri, der passer til lige netop din model. Som regel vil du kunne finde et modelnummer for batteriet på det gamle batteri, under batteridækslet eller på strømforsyningen. Alternativt kan du som oftest finde navnet på den rigtige batteritype i computerens produktmanual, der typisk også kan findes ved en hurtig internetsøgning.
 • Hvis du allerede har helt styr på, hvad du leder efter, kan du med fordel blot bruge søgefeltet øverst på siden til at finde, hvad du leder efter.

Hvis du er ude efter et nyt batteri, der kan overleve i længere tid uden en oplader, så kig efter en model, der har høj kapacitet. Ydeevnen måles her i mAh eller mikroampere per time, og sammenhængen er ganske enkelt, at højere mAh leder til længere levetid, uden at en opladning bliver nødvendig. Vi tilbyder her forskellige modeller for at imødekomme behovet hos den enkelte kunde.

Kundeservice med ekspertise

Hvis du har problemer med at finde det rigtige batteri til din bærbare, så står vi til enhver tid til rådighed til at hjælpe dig på rette vej. Der er her flere mulige kontaktveje, alt efter hvad du foretrækker at bruge. Vi kan både træffes per telefon, mail og vores online kontaktformular. Her sidder et kompetent team af eksperter inden for batterier parat til at hjælpe dig med at finde det rigtige batteri til din bærbare og besvare ethvert spørgsmål.

til toppen | til bunden